ervaringen studenten

 

In dit blog lees je de ervaring van Linda na haar proefles bij Dynamo

blog/am-i-yoga-too

 

“Nooit verwacht dat ik me zou leren ontspannen. Wat een heerlijkheid.”

Gytha (47 jaar)

 

“Ik doe al een aantal jaar aan Ashtanga yoga. Sinds een aantal weken volg ik Yin yoga bij De Ruimte. Het zijn heerlijke lessen die me dichterbij mezelf brengen. Het voelt elke keer als een cadeautje voor mezelf."

Evi (23 jaar)  

 

“Het is soms best pittig, 3 á 5 min in een bijzondere yin houding zitten/liggen. Maar keer op keer ga ik hier 200% voldaan de deur uit! Blij dat ik aan mezelf gewerkt heb. Ik hoop nog heel lang van Inge en haar lessen te genieten.”

Nicole (50 jaar)

 

“Sinds ik hier kom kan ik geen yoga les meer missen!”

Barbara (46 jaar)

 

“Sinds kort volg ik yin yogalessen bij Inge. Ik ben zo blij dat ik bij deze fijne yoga docent terecht gekomen ben! Yin yoga is nieuw voor mij. In deze behoorlijk hectische fase in mijn leven merk ik dat de lessen mij zoveel rust geven. Soms zijn de houdingen behoorlijk uitdagend en wil ik toppen maar Inge praat me er met haar duidelijke uitleg en prettige stem doorheen… Ik stap telkens met heel veel voldoening van de mat en heb dan het idee alles weer aan te kunnen.”

Esther (47 jaar)

 

“Mijn eerste yin yoga ervaring = ontstressen, jezelf terug vinden. Inge geeft heel rustig met goede begeleiding les. Ik ben helemaal fan geworden, het liefst wil ik vaker komen.”

Brenda (34 jaar)

 

“Heerlijk om iedere week bij De Ruimte mijn gedachtes te laten gaan.”

Eva (40 jaar)

 

“Intensief maar rustgevend, even een moment voor jezelf. Zo fijn.”

Marc (47 jaar) 

 

"Ik dacht dat het te zweverig zou zijn maar het tegendeel is waar. De lessen zijn tegelijkertijd intensief en ontspannend, rustgevend en uitdagend. Het brengt je terug naar de basis en ik merk de positieve voordelen, lichamelijk en geestelijk, in mijn dagelijkse leven."

Mark (37 jaar)

 

"Ik vind het gewoon fijn om te doen!"

Amorena (12 jaar)