Workshops

 

Retraite naar je Innerlijke Ruimte

 

Tijdens deze eendaagse retraite gidst Inge je terug naar je natuurlijke staat van zijn. Gedurende deze dag laat je alle rollen los die je in je dagelijks leven speelt, en ontdoe je je van alles wat je belemmert om volledig je authentieke zelf te zijn.

Met behulp van een cacaoceremonie, diverse zachte yogastijlen, klanken en mantra's creëert Inge een veilige omgeving om simpelweg te Zijn.

 

Vanaf je geboorte tot nu toe heeft er een overvloed aan gebeurtenissen plaatsgevonden in je leven. Sommige van deze momenten dragen intens emotionele ladingen met zich mee. Wanneer je op dat moment deze emoties niet volledig kunt verwerken, ontstaan er (vaak onbewust) overtuigingen of patronen als een soort beschermingsmechanisme. In momenten van ontspanning ontstaat er ruimte voor vastgehouden emoties, spanningen, en onrust. Deze ontspanning zorgt ervoor dat ons systeem alles wat niet langer van dienst is, kan verwerken. Het is als een innerlijke schoonmaak: naarmate we meer opruimen, komen we dieper in contact met onze kern. Vanuit die kern ervaar je weer wat je drijft, wat je motivatie is in dit leven, en kun je weer volop genieten en beslissingen maken die werkelijk bij jou passen.

 

Wat houdt jou tegen om ten volle te leven en te genieten?

 

Gun jezelf de ruimte en ontdek de mogelijkheden via:

info@deruimte-eindhoven.nl

 

Datum: 10.00 - 16.00 uur, inclusief lunch, tussendoortje en thee

Investering: €75,- p.p.


 

Klankreis door De Ruimte

  

Laat je volledig meevoeren door de betoverende live klanken, waaronder Tibetaanse klankschalen, kristallen klankschalen, monochord, Indiase harmonium, sjamanendrum, Indonesische handpan en andere helende geluiden. Te midden van deze helende tonen weeft Inge ook eeuwenoude mantra's diepgeworteld in betekenis.

 

Al deze geluiden bevorderen een staat van ontspanning, en we reizen mee op de golven voorbij het denken, waar enkel ervaring bestaat: van vreugde tot verdriet, van vertrouwen tot angst, van weerstand tot overgave. Alles kan gevoeld worden, zonder gevoed te worden. Emoties krijgen de ruimte om te ontstaan en vibreren zoals het natuurlijke verloop van het leven.

Vastgeroeste denkpatronen kunnen ruimte maken voor nieuwe gedachten. Hierdoor ontstaan verfrissende inzichten en breidt je zelfkennis zich uit.

 

Tijdens de klankreis neemt Inge je ook mee in de wereld van Yoga Nidra. Yoga Nidra staat voor 'slapen met een spoor van bewustzijn'. Het lichaam slaapt terwijl de geest wakker en helder blijft. We betreden de staat tussen waken en slapen, waar diepe ontspanning heerst. In deze diepgaande ontspanning staan we open voor vibraties en klank.

 

Na deze reis voel je je volledig opgeladen, licht en ervaar je een intens gevoel van verbondenheid, waarbij het gevoel van afgescheidenheid is vervaagd.

 

Ervaar dit bijzondere avontuur in De Ruimte.

 

Neem contact op om de mogelijkheden te ontdekken:

info@deruimte-eindhoven.nl

 

Duur: 90 minuten

Investering

€ 30,- p.p. groepsreis

€ 75,- privéreis

 


 

Ben je benieuwd naar yoga maar is de drempel nog te hoog om een yogastudio binnen te stappen? Of ben je al bekend met de voordelen van yoga en zou je dit in een veilige omgeving willen delen met je vrienden/familie?

 

De Ruimte komt ook bij jou thuis. Nodig je vrienden/familie of kennissen uit, we maken een sfeervolle studio van je huiskamer en dan laat ik jullie kennis maken met yoga.

 

Voor het plannen van een data en meer info neem contact op via het formulier hieronder.

     

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.