Workshops

Vrijdagavond 26 januari 20.00-22.00 uur

Aroma yin yoga XXL & helende klanken

 

Etherische oliën en yoga zijn een fantastische combinatie. Etherische oliën zorgen voor dat jouw yoga-ervaring nog fijner en ontspannender is voor jouw lichaam én geest. Zo kunnen etherische oliën tijdens de yoga je ondersteunen om beter te zakken in je lijf, om extra ontspanning te ervaren, om een intentie mee te geven, jouw dankbaarheid te vergroten en nog zo veel meer. Welke etherische oliën tijdens de yoga kun je het beste gebruiken en waarom?

 

Inge (yoga- en klankdocent) en Loussanna (essentiële olie expert) werken hiervoor samen. Zij selecteren voor deze workshop de meest pure oliën gericht op de 7 hoofd energie punten (chakra's). Deze chakra's stimuleren we tijdens de verschillende houdingen en we verdiepen het effect van de verschillende energieën met de oliën.

 

Programma:

20 u uitleg oliën + thee

20.20 u meditatie, yoga en verdieping in chakra's met geurbeleving en helende klanken

21.40 u thee en napraten

 

Zin in?

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten in De Ruimte

 

aanmelden kan via

https://www.momoyoga.com/deruimte/lesson/19872351/aroma-yin-klank

liever betalen met 2 lessen van je kaart?

mail naar info@deruimte-eindhoven.nl

 


Zondag 25 februari 13-15.30 uur

Yin, klank en ademreis

Deze middag staat De Ruimte volledig in het teken van jou.

Het word een reis van je hoofd naar je hart. Terug naar de verbinding met jezelf. De reis waarin wij jou begeleiden is zacht, verdiepend, ontspannend en zorgt voor inzichten.

 

Via fysieke yin houdingen vloeien we over in een verbonden ademsessie met helende klanken van verschillende oeroude instrumenten.Angela en Inge combineren deze middag hun passie voor yoga, adem en klanken. Zodat jij weer volledig jezelf bent, krachtig en energiek, licht en stralend, vol zelf-liefde.Gun jezelf deze middag om te ontspannen, te helen en op te laden.

 

Tijdens de sessie leer je je adem structureel te verbeteren, verdiepen en verbreden. Niet alleen op dit moment, maar in je hele leven. Je wordt je bewust van de helende kracht van de adem op je lichaam, energie en emoties. We leggen de focus op een zachte uitademing. In zachtheid en diepte je adem loslaten en ontvangen zodat je dieper in je lichaam komt. Het zachte en open gevoel wat je krijgt laat alle zwaarte, spanning en emoties verdwijnen. Je leert in zachtheid door deze emoties heen te ademen. Je ervaart een intense staat van ontspanning. Een gevoel van verlichting en een diepe verbinding met jezelf. Met jouw hart. Pure magie, de zachtheid van de adem.

 

Meer info over Angela: www.solevita.online

of mail naar: info@deruimte-eindhoven.nl

Aanmelden via: https://www.momoyoga.com/.../yin-yoga-adem-helende-klanken

Liever betalen met 4 lessen van je kaart? info@deruimte-eindhoven.nl

 


Jeyyy Wendy komt weer! Op zondag 10 maart.

Afgelopen jaren heb ik veel samengewerkt met Wendy. Het was even zoeken naar een gaatje in onze planning maar het is gelukt, dat maakt ons blij.

 

Misschien ken je Wendy nog niet en heb je een goeie reden om je aan te melden. Ze zingt als een engel en ondertussen heeft ze haar klank kwaliteiten ook flink uitgebreid zodat wij jou samen op een helende klankreis mee kunnen nemen.

 

Wij nodigen je bij deze uit voor een diepgaande yin yoga sessie waar we dieper in het systeem van de chakra’s zullen duiken.

Gevolgd door yoga Nidra om je in een nog diepere staat van ontspanning te brengen zodat je weer helemaal zakt in je natuurlijke staat van zijn. Daar activeren we het zelfhelend vermogen en voelt jij je na deze sessie weer helemaal opgeladen.

De yin yoga en yoga Nidra word begeleidt met eeuwenoude mantra's die live gezongen worden door Wendy. Ook ervaar je helende klanken die wij gericht inzetten, specifiek op ieder chakra.

 

Meer info over Wendy:

https://wendyv.nl/

 

Aanmelden via:

https://www.momoyoga.com/deruimte/lesson/19957631/yin-yoga-nidra-en-helende-klankreis

Liever betalen met 4 lessen van je kaart?

meld je dan aan via: info@deruimte-eindhoven.nl


 

Retraite naar je Innerlijke Ruimte

 

Tijdens deze eendaagse retraite gidst Inge je terug naar je natuurlijke staat van zijn. Gedurende deze dag laat je alle rollen los die je in je dagelijks leven speelt, en ontdoe je je van alles wat je belemmert om volledig je authentieke zelf te zijn.

Met behulp van een cacaoceremonie, diverse zachte yogastijlen, klanken en mantra's creëert Inge een veilige omgeving om simpelweg te Zijn.

 

Vanaf je geboorte tot nu toe heeft er een overvloed aan gebeurtenissen plaatsgevonden in je leven. Sommige van deze momenten dragen intens emotionele ladingen met zich mee. Wanneer je op dat moment deze emoties niet volledig kunt verwerken, ontstaan er (vaak onbewust) overtuigingen of patronen als een soort beschermingsmechanisme. In momenten van ontspanning ontstaat er ruimte voor vastgehouden emoties, spanningen, en onrust. Deze ontspanning zorgt ervoor dat ons systeem alles wat niet langer van dienst is, kan verwerken. Het is als een innerlijke schoonmaak: naarmate we meer opruimen, komen we dieper in contact met onze kern. Vanuit die kern ervaar je weer wat je drijft, wat je motivatie is in dit leven, en kun je weer volop genieten en beslissingen maken die werkelijk bij jou passen.

 

Wat houdt jou tegen om ten volle te leven en te genieten?

 

Gun jezelf de ruimte en ontdek de mogelijkheden via:

info@deruimte-eindhoven.nl

 

Datum: 10.00 - 16.00 uur, inclusief lunch, tussendoortje en thee

Investering: €75,- p.p.


 

Klankreis door De Ruimte

  

Laat je volledig meevoeren door de betoverende live klanken, waaronder Tibetaanse klankschalen, kristallen klankschalen, monochord, Indiase harmonium, sjamanendrum, Indonesische handpan en andere helende geluiden. Te midden van deze helende tonen weeft Inge ook eeuwenoude mantra's diepgeworteld in betekenis.

 

Al deze geluiden bevorderen een staat van ontspanning, en we reizen mee op de golven voorbij het denken, waar enkel ervaring bestaat: van vreugde tot verdriet, van vertrouwen tot angst, van weerstand tot overgave. Alles kan gevoeld worden, zonder gevoed te worden. Emoties krijgen de ruimte om te ontstaan en vibreren zoals het natuurlijke verloop van het leven.

Vastgeroeste denkpatronen kunnen ruimte maken voor nieuwe gedachten. Hierdoor ontstaan verfrissende inzichten en breidt je zelfkennis zich uit.

 

Tijdens de klankreis neemt Inge je ook mee in de wereld van Yoga Nidra. Yoga Nidra staat voor 'slapen met een spoor van bewustzijn'. Het lichaam slaapt terwijl de geest wakker en helder blijft. We betreden de staat tussen waken en slapen, waar diepe ontspanning heerst. In deze diepgaande ontspanning staan we open voor vibraties en klank.

 

Na deze reis voel je je volledig opgeladen, licht en ervaar je een intens gevoel van verbondenheid, waarbij het gevoel van afgescheidenheid is vervaagd.

 

Ervaar dit bijzondere avontuur in De Ruimte.

 

Neem contact op om de mogelijkheden te ontdekken:

info@deruimte-eindhoven.nl

 

Duur: 90 minuten

Investering

€ 30,- p.p. groepsreis

€ 75,- privéreis

 


 

Ben je benieuwd naar yoga maar is de drempel nog te hoog om een yogastudio binnen te stappen? Of ben je al bekend met de voordelen van yoga en zou je dit in een veilige omgeving willen delen met je vrienden/familie?

 

De Ruimte komt ook bij jou thuis. Nodig je vrienden/familie of kennissen uit, we maken een sfeervolle studio van je huiskamer en dan laat ik jullie kennis maken met yoga.

 

Voor het plannen van een data en meer info neem contact op via het formulier hieronder.

     

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.